Altay Göztepe Derbisi : 8iawe77iwzoy4m : Paylaş · tweetle · paylaş · paylaş · geri i̇leri.

Haftasında i̇zmir derbisinde altay ve göztepe karşı karşıya geldi. Dün i̇zmir'in iki köklü takımı, altay ve göztepe ezeli rekâbetde 64. Soner sağ çaprazdan plaseyi yaptı, savunmadan seken topu kaleci lis kornere çeldi. Paylaş · tweetle · paylaş · paylaş · geri i̇leri. Altay ve göztepe'den dostluk rüzgarısüper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde .

Altay ve göztepe'den dostluk rüzgarısüper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde . Nw3qewtair0iem
Nw3qewtair0iem from iaftm.tmgrup.com.tr
Dün i̇zmir'in iki köklü takımı, altay ve göztepe ezeli rekâbetde 64. Üst üste aldığı fenerbahçe ve i̇ttifak holding konyaspor (d) mağlubiyetlerinin . Altay ve göztepe'den dostluk rüzgarısüper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde . Haftasında i̇zmir derbisinde altay ve göztepe karşı karşıya geldi. Paylaş · tweetle · paylaş · paylaş · geri i̇leri. Soner sağ çaprazdan plaseyi yaptı, savunmadan seken topu kaleci lis kornere çeldi. Göztepe'nin, 1914'te kurulan altay'dan 1925 yılında ayrılan . Süper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde karşı karşıya .

Süper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde karşı karşıya .

18 eylül 2021 cumartesi, 12:29. Dün i̇zmir'in iki köklü takımı, altay ve göztepe ezeli rekâbetde 64. Altay ve göztepe'den dostluk rüzgarısüper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde . Paylaş · tweetle · paylaş · paylaş · geri i̇leri. Üst üste aldığı fenerbahçe ve i̇ttifak holding konyaspor (d) mağlubiyetlerinin . Göztepe'nin, 1914'te kurulan altay'dan 1925 yılında ayrılan . Soner sağ çaprazdan plaseyi yaptı, savunmadan seken topu kaleci lis kornere çeldi. Göztepe'miz 1925'te, altay'ın alsancaklı ve güzelyalılı futbolcuları arasında çıkan bir anlaşmazlık sonucu 1925 yılında doğdu. Haftasında i̇zmir derbisinde altay ve göztepe karşı karşıya geldi. Süper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde karşı karşıya . Altay'da poko oyundan çıktı björkander oyuna girdi.

Paylaş · tweetle · paylaş · paylaş · geri i̇leri. Altay ve göztepe'den dostluk rüzgarısüper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde . Süper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde karşı karşıya . Altay'da poko oyundan çıktı björkander oyuna girdi. Dün i̇zmir'in iki köklü takımı, altay ve göztepe ezeli rekâbetde 64.

Göztepe'nin, 1914'te kurulan altay'dan 1925 yılında ayrılan . 5cjuzo76tssynm
5cjuzo76tssynm from i4.hurimg.com
Paylaş · tweetle · paylaş · paylaş · geri i̇leri. Üst üste aldığı fenerbahçe ve i̇ttifak holding konyaspor (d) mağlubiyetlerinin . Dün i̇zmir'in iki köklü takımı, altay ve göztepe ezeli rekâbetde 64. Altay ve göztepe'den dostluk rüzgarısüper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde . 18 eylül 2021 cumartesi, 12:29. Göztepe'nin, 1914'te kurulan altay'dan 1925 yılında ayrılan . Süper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde karşı karşıya . Soner sağ çaprazdan plaseyi yaptı, savunmadan seken topu kaleci lis kornere çeldi.

18 eylül 2021 cumartesi, 12:29.

Üst üste aldığı fenerbahçe ve i̇ttifak holding konyaspor (d) mağlubiyetlerinin . Soner sağ çaprazdan plaseyi yaptı, savunmadan seken topu kaleci lis kornere çeldi. Göztepe'miz 1925'te, altay'ın alsancaklı ve güzelyalılı futbolcuları arasında çıkan bir anlaşmazlık sonucu 1925 yılında doğdu. 18 eylül 2021 cumartesi, 12:29. Süper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde karşı karşıya . Dün i̇zmir'in iki köklü takımı, altay ve göztepe ezeli rekâbetde 64. Haftasında i̇zmir derbisinde altay ve göztepe karşı karşıya geldi. Altay'da poko oyundan çıktı björkander oyuna girdi. Paylaş · tweetle · paylaş · paylaş · geri i̇leri. Göztepe'nin, 1914'te kurulan altay'dan 1925 yılında ayrılan . Altay ve göztepe'den dostluk rüzgarısüper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde .

Soner sağ çaprazdan plaseyi yaptı, savunmadan seken topu kaleci lis kornere çeldi. Dün i̇zmir'in iki köklü takımı, altay ve göztepe ezeli rekâbetde 64. Paylaş · tweetle · paylaş · paylaş · geri i̇leri. 18 eylül 2021 cumartesi, 12:29. Altay ve göztepe'den dostluk rüzgarısüper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde .

18 eylül 2021 cumartesi, 12:29. Qqhwilgaiyiram
Qqhwilgaiyiram from imgs3.star.com.tr
Altay'da poko oyundan çıktı björkander oyuna girdi. Dün i̇zmir'in iki köklü takımı, altay ve göztepe ezeli rekâbetde 64. Soner sağ çaprazdan plaseyi yaptı, savunmadan seken topu kaleci lis kornere çeldi. Göztepe'nin, 1914'te kurulan altay'dan 1925 yılında ayrılan . Haftasında i̇zmir derbisinde altay ve göztepe karşı karşıya geldi. Süper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde karşı karşıya . Üst üste aldığı fenerbahçe ve i̇ttifak holding konyaspor (d) mağlubiyetlerinin . Paylaş · tweetle · paylaş · paylaş · geri i̇leri.

Göztepe'nin, 1914'te kurulan altay'dan 1925 yılında ayrılan .

Haftasında i̇zmir derbisinde altay ve göztepe karşı karşıya geldi. Dün i̇zmir'in iki köklü takımı, altay ve göztepe ezeli rekâbetde 64. Süper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde karşı karşıya . Paylaş · tweetle · paylaş · paylaş · geri i̇leri. Altay ve göztepe'den dostluk rüzgarısüper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde . Göztepe'nin, 1914'te kurulan altay'dan 1925 yılında ayrılan . 18 eylül 2021 cumartesi, 12:29. Soner sağ çaprazdan plaseyi yaptı, savunmadan seken topu kaleci lis kornere çeldi. Altay'da poko oyundan çıktı björkander oyuna girdi. Göztepe'miz 1925'te, altay'ın alsancaklı ve güzelyalılı futbolcuları arasında çıkan bir anlaşmazlık sonucu 1925 yılında doğdu. Üst üste aldığı fenerbahçe ve i̇ttifak holding konyaspor (d) mağlubiyetlerinin .

Altay Göztepe Derbisi : 8iawe77iwzoy4m : Paylaş · tweetle · paylaş · paylaş · geri i̇leri.. Altay'da poko oyundan çıktı björkander oyuna girdi. Soner sağ çaprazdan plaseyi yaptı, savunmadan seken topu kaleci lis kornere çeldi. Göztepe'nin, 1914'te kurulan altay'dan 1925 yılında ayrılan . Paylaş · tweetle · paylaş · paylaş · geri i̇leri. Haftasında i̇zmir derbisinde altay ve göztepe karşı karşıya geldi.

Süper lig'de 17 eylül cuma akşamı bornova aziz kocaoğlu stadı'nda bu ligde 18 yıl sonra ilk kez oynanacak i̇zmir derbisinde karşı karşıya  altay - göztepe. Altay'da poko oyundan çıktı björkander oyuna girdi.