Deprem Antalya : Efe Deprem Kimdir? : Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi.

Deprem antalya'nın yanı sıra denizli, aydın ve muğla'da da hissedildi. 19 ekim 2021 antalya deprem | akdeniz'de korkutan deprem oldu. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad verilerine göre deprem, 9.59 km derinlikte . Afad'ın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad . Aslı BekiroÄŸlu, internete düşen ifÅŸa görüntüleri
Aslı Bekiroğlu, internete düşen ifşa görüntüleri from i.tv100.com
Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de de hissedildiği öğrenildi. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. 08:32' de gerçekleşen depremin derinliği 9. Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad . 19 ekim 2021 antalya deprem | akdeniz'de korkutan deprem oldu.

Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı.

Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), depremin merkez üssünün antalya'nın kaş ilçesine 189.11 kilometre uzakta olduğunu bildirdi. Afad verilerine göre deprem, 9.59 km derinlikte . Deprem birçok ilden de hissesildi. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem antalya'da büyük paniğe enden . Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. 19 ekim 2021 antalya deprem | akdeniz'de korkutan deprem oldu. Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de de hissedildiği öğrenildi. Deprem antalya'nın yanı sıra denizli, aydın ve muğla'da da hissedildi. Afad'ın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

08:32' de gerçekleşen depremin derinliği 9. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Deprem akdeniz illerinde de hissedildi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.

Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Efe Deprem Kimdir?
Efe Deprem Kimdir? from www.kimnerelidir.com
Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad . 19 ekim 2021 antalya deprem | akdeniz'de korkutan deprem oldu. Deprem akdeniz illerinde de hissedildi. Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de de hissedildiği öğrenildi. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi.

Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.

Deprem antalya'nın yanı sıra denizli, aydın ve muğla'da da hissedildi. Deprem akdeniz illerinde de hissedildi. Afad verilerine göre deprem, 9.59 km derinlikte . Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Deprem birçok ilden de hissesildi. Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Deprem antalya'da büyük paniğe enden . 19 ekim 2021 antalya deprem | akdeniz'de korkutan deprem oldu. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta .

Deprem akdeniz illerinde de hissedildi. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . 19 ekim 2021 antalya deprem | akdeniz'de korkutan deprem oldu.

08:32' de gerçekleşen depremin derinliği 9. Deprem: EskiÅŸehir Deprem Bölgeleri Haritası
Deprem: Eskişehir Deprem Bölgeleri Haritası from 4.bp.blogspot.com
Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de de hissedildiği öğrenildi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), depremin merkez üssünün antalya'nın kaş ilçesine 189.11 kilometre uzakta olduğunu bildirdi. Afad verilerine göre deprem, 9.59 km derinlikte . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Afad'ın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem antalya'da büyük paniğe enden .

Deprem antalya'nın yanı sıra denizli, aydın ve muğla'da da hissedildi.

Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. 19 ekim 2021 antalya deprem | akdeniz'de korkutan deprem oldu. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Afad'ın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de de hissedildiği öğrenildi. Deprem antalya'nın yanı sıra denizli, aydın ve muğla'da da hissedildi. Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Deprem antalya'da büyük paniğe enden . Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu.

Deprem Antalya : Efe Deprem Kimdir? : Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi.. Deprem akdeniz illerinde de hissedildi. Deprem antalya'nın yanı sıra denizli, aydın ve muğla'da da hissedildi. 19 ekim 2021 antalya deprem | akdeniz'de korkutan deprem oldu. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem birçok ilden de hissesildi.